Pulsupdates in- of uitschakelen

Pulsupdates biedt elke vijf minuten regelmatige, kleine updates tussen de volledige updates. Zorg ervoor dat de optie Pulsupdates altijd is ingeschakeld. Deze optie beveiligt u tegen de recentste bedreigingen zonder uw systeemprestaties te beïnvloeden of uw online activiteiten te onderbreken.

U moet met internet zijn verbonden om de recentste definitie-updates via Pulsupdates te verkrijgen. U kunt Pulsupdates alleen in- of uitschakelen als Automatische LiveUpdate is ingeschakeld.

Pulsupdates in- of uitschakelen

1. Klik op Instellingen in het hoofdvenster van Norton 360 Online.

2. Klik in het venster Instellingen, onder Gedetailleerde instellingen, op Antivirus.

3. Klik in het venster Antivirus op Antispyware en updates.

4. Voer onder Automatische LiveUpdate in de rij Pulsupdates een van de volgende handelingen uit:

• Zet de Aan/Uit -schakelaar naar rechts om deze op de Uit-positie te zetten en de Pulsupdates uit te schakelen.

• Zet de Aan/Uit -schakelaar naar links om deze op de Aan-positie te zetten en de Pulsupdates in te schakelen.

5. Klik in het venster Instellingen op Toepassen.

6. Klik op Sluiten.

Pulsupdates

LiveUpdate

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v15707710_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 01/10/2011