Pulsupdates

Norton 360 Online gebruikt streaming-technologie om de recentste virusdefinities te downloaden, evenals de definitie-updates die door Automatische LiveUpdate worden gedownload. Deze downloads worden pulsupdates genoemd. De pulsupdates zijn lichter en sneller dan Automatische LiveUpdate. Ze houden uw computer beveiligd tegen de continue bedreigingen op internet. Pulsupdates beschermen u tegen de snel veranderende omgeving van beveiligingsbedreigingen zonder de computerprestaties te beïnvloeden. Om voortdurend te beschikken over de meest recente updates, moet Pulsupdates altijd actief zijn.

Met pulsupdates wordt om de vijf minuten op definitie-updates gecontroleerd. Als definitie-updates beschikbaar zijn, zal LiveUpdate de 'gestreamde' virusdefinities downloaden. Pulsupdates verzorgen de updates tussen de volledige updates, die Automatische LiveUpdate elk uur downloadt. Norton 360 Online voegt de nieuwe stroom die wordt gedownload, samen met de updates die het recentst zijn geïnstalleerd. De pulsupdates bieden aanvullende en snelle beveiliging tegen de nieuwste bedreigingen tussen de volledige updates, zonder uw online activiteiten te onderbreken.

LiveUpdate verzamelt alle gemiste updates en werkt uw computer tijdens de volledige definitie-update bij, ook al is Pulsupdates niet ingeschakeld.

Pulsupdates in- of uitschakelen

LiveUpdate