Een volledige systeemscan plannen

Norton 360 Online detecteert automatisch dat uw computer niet actief is en voert een volledige systeemscan uit. De volledige systeemscan beveiligt uw computer tegen infecties zonder de prestaties in gevaar te brengen. U kunt een volledige systeemscan op bepaalde datums en tijdstippen of periodiek laten uitvoeren.

U kunt een volledige systeemscan plannen in het venster Scans.

Een volledige systeemscan plannen

1. Klik op Pc-beveiliging en vervolgens op Scans uitvoeren in het hoofdvenster van Norton 360 Online.

2. Klik in het venster Scans onder Computerscans op Aangepaste scan.

3. Klik op Start.

4. Klik in het venster Scans in de kolom Scan bewerken op het bewerkingspictogram naast Volledige systeemscan.

5. Stel in het venster Scan bewerken onder Wanneer moet de scan worden uitgevoerd? de frequentie en tijd in wanneer de scan moet worden uitgevoerd.

De meeste frequentieopties omvatten extra opties waarmee u de planning verder kunt verfijnen. Stel zo nodig de extra opties in.

6. Klik op OK.

Scans plannen

Volledige systeemscan uitvoeren

Computerscan

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v15672755_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 01/11/2011