Een aangepaste scan bewerken

U kunt een aangepaste scan die u hebt gemaakt, bewerken. U kunt extra bestanden of mappen aan de scan toevoegen of de bestanden en mappen verwijderen die u niet wilt scannen. U kunt ook de naam van de scan wijzigen.

U kunt een aangepaste scan bewerken in het venster Scans.

Een aangepaste scan bewerken

1. Klik op Pc-beveiliging en vervolgens op Scans uitvoeren in het hoofdvenster van Norton 360 Online.

2. Klik in het venster Scans onder Computerscans op Aangepaste scan.

3. Klik op Start.

4. Klik in het venster Scans, in de kolom Scan bewerken, op het bewerkingspictogram naast de aangepaste scan die u wilt wijzigen.

5. Selecteer de gewenste scanitems in het venster Scan bewerken op het tabblad Scanopties. De scanitems selecteren

6. Stel op het tabblad Scanplanning de frequentie en tijd in om de scan uit te voeren. Een scan plannen

7. Configureer op het tabblad Scanopties de opties naar wens. De scanopties configureren

8. Klik op OK.

Aangepaste scans

Een aangepaste scan maken

Computerscan

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v15672377_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 01/11/2011