Antispyware

Met de opties in het venster Antispyware kunt u aangeven welke risicocategorieën Norton 360 Online moet detecteren bij Auto-Protect, handmatige scans, en scans van e-mail en expresberichten. Selecteer alle opties in het venster Antispyware voor maximale beveiliging.

In de volgende tabel ziet u welke categorieën van beveiligingsbedreigingen Antispyware moet detecteren:

Beveiligingsrisico

Programma's die een beveiligingsrisico voor uw computer kunnen vormen.

Hackprogramma

Programma's die hackers gebruiken om ongeoorloofd toegang tot uw computer te krijgen. Een hacktool zoals een keystrokelogger volgt en registreert uw toetsaanslagen en kan deze informatie naar de hacker terugsturen.

Spyware

Programma's die systemen kunnen scannen en activiteiten kunnen controleren, en deze informatie naar andere computers of locaties in cyberspace kunnen doorgeven.

Trackware

Programma's die systeemactiviteiten volgen, systeemgegevens verzamelen of gebruikersgedrag bijhouden en deze informatie naar organisaties van derden overbrengen. De informatie die door dergelijke programma's wordt verzameld, is niet persoonlijk identificeerbaar of vertrouwelijk. Trackwareprogramma's worden geïnstalleerd met toestemming van de gebruiker en kunnen ook deel uitmaken van andere software die door de gebruiker wordt geïnstalleerd.

Inbelprogramma

Programma's die een computer of modem gebruiken om een betaald telefoonnummer of internetsite te bellen.

Externe toegang

Programma's die andere computers via internet toegang geven tot uw computer om informatie te verzamelen, of om uw computer aan te vallen of te wijzigen.

Adware

Programma's die het leveren van reclame-inhoud eenvoudiger maken via een eigen venster of via de interface van een ander programma.

Grapvirusprogramma

Programma's die het normale gedrag van uw computer wijzigen of onderbreken.

Programma voor beoordeling van beveiligingsrisico's

Programma's die meestal worden gebruikt om administratieve taken lokaal op uw computer uit te voeren. Ze kunnen echter ook worden gebruikt om ongeoorloofde toegang tot uw computer te verkrijgen of om deze uit te schakelen.

Misleidende toepassing

Programma's die onjuiste of in hoge mate misleidende informatie rapporteren over de aanwezigheid van beveiligingsrisico's, bedreigingen, of systeemproblemen op de doelcomputer.

Ouderlijke controle

Programma's die de inhoud van websites, chatrooms, expresberichten of e-mailberichten controleren.

Uw computer veilig houden

Instellingen voor Antispyware en updates

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v15656607_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 01/11/2011