Identity Safe-gegevens herstellen

Het kan gebeuren dat u af en toe Identity Safe-gegevens moet herstellen, zoals in de volgende gevallen:

• Wanneer een computerfout optreedt.

Uw Identity Safe-gegevens zijn misschien beschadigd. Als uw juiste wachtwoord niet in Identity Safe wordt herkend, kunt u uw gegevens herstellen. Als u zeker weet dat uw wachtwoord juist is, probeer dan uw Identity Safe-gegevens te herstellen. Bepaalde gegevens kunnen verloren gaan, maar alle belangrijke informatie (zoals kaarten en opmerkingen) blijven bewaard.

• Wanneer u uw Identity Safe-wachtwoord bent vergeten.

Norton 360 Online laat u een onjuist wachtwoord tweemaal invoeren. Als uw pogingen mislukken, kunt u via Norton 360 Online Identity Safe-gegevens herstellen.

Identity Safe-gegevens exporteren en importeren

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v15655496_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 11/02/2011