CPU-grafiek en geheugengrafiek bekijken

Norton 360 Online controleert het CPU- en geheugengebruik van het gehele systeem, evenals het Norton-specifieke CPU- en geheugengebruik. De tabs CPU en Geheugen boven aan de prestatiegrafiek geven respectievelijk de CPU-grafiek en de geheugengrafiek weer.

Met de opties voor Zoomen kunt u een vergrote weergave van de CPU-grafiek en de geheugengrafiek verkrijgen. Als u bijvoorbeeld de optie 10min selecteert, toont Norton 360 Online de laatste 10 minuten van de CPU- of geheugengrafiek in de vergrote weergave. Als u de optie 1W selecteert, toont Norton 360 Online de CPU- en geheugengrafiek voor de afgelopen week.

Standaard geven de grafieken de prestatietijden voor de laatste 90 minuten weer.

CPU- en geheugengrafiek bekijken

1. Klik in het hoofdvenster van Norton 360 Online op Prestaties.

2. Voer een van de volgende handelingen uit in het venster Prestaties :

• Klik op de tab CPU als u de CPU-grafiek wilt weergeven.

• Klik op de tab Geheugen als u de geheugengrafiek wilt weergeven.

• Klik op 10 min, 30 min, 1D, 1W, of 1M naast de optie Zoomen de grafiek te vergroten of verkleinen.

CPU-grafiek en geheugengrafiek

Historische gegevens over CPU- en geheugengebruik oproepen

Resource-belastende processen identificeren

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v15625060_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 25/08/2011