CPU-grafiek en geheugengrafiek

Norton 360 Online controleert het CPU- en geheugengebruik van het gehele systeem, evenals het Norton-specifieke CPU- en geheugengebruik. Norton 360 Online toont de details in de CPU-grafiek en de geheugengrafiek. De CPU-grafiek en geheugengrafiek zijn realtime grafieken van het CPU- en geheugengebruik.

De grafieken tonen een prestatietijd voor de laatste 90 minuten of voor de tijd die verstreken is sinds het opstarten van uw computer. De informatie in de grafieken wordt elke 15 seconden bijgewerkt. De grafieken lopen van rechts naar links en de meest recente gegevens verschijnen aan het rechteruiteinde van de grafiek. Het blauwe patroon in de grafieken geeft het algehele systeemgebruik weer, en het gele patroon het Norton-specifieke gebruik. De grijze blokken met het label Niet actief geven de inactieve periode van uw computer weer. De grijze blokken geven de periode weer dat de status van de computer uit, in slaapstand of afgemeld was.

De grafiek toont een standaardprestatietijd van 90 minuten. U kunt de optie Zoomen gebruiken om een deel van de grafiek te specificeren waarin u geïnteresseerd bent. U kunt een optie voor Zoomen selecteren om de grafiekweergave te vergroten, of om historische gegevens voor de grafieken op te halen. Als u bijvoorbeeld de optie 10min selecteert, toont Norton 360 Online de laatste 10 minuten van de CPU- of geheugengrafiek in de vergrote weergave. Als u de optie 1D selecteert, toont Norton 360 Online historische gegevens van de laatste dag.

Wanneer u op een willekeurige plaats op de CPU- of geheugengrafiek klikt, ziet u in Norton 360 Online een lijst met de processen die op dat moment de meeste systeembronnen gebruiken. Het geeft ook het percentueel gebruik voor elk proces weer. U kunt op een proces in de lijst klikken om meer informatie te krijgen in het venster Bestandsinformatie.

In het venster Bestandsinformatie wordt onder andere de volgende informatie over het proces weergegeven:

• De bestandsnaam, het versienummer, de digitale handtekening en de datum waarop het proces is geïnstalleerd.

• De datum waarop het proces voor het laatst is gebruikt en of het om een opstartbestand gaat.

• De stabiliteitsgegevens.

• Het vertrouwensniveau.

• Details over het resourcegebruik.

• De acties die het proces op uw systeem uitvoert.

In het venster Bestandsinformatie worden verder de CPU-grafiek en het resourcegebruik weergegeven voor de actieve processen. In de grafiek wordt de analyse van het CPU-gebruik van het algehele systeem en het CPU-gebruik van het proces getoond.

CPU-grafiek en geheugengrafiek bekijken

Historische gegevens over CPU- en geheugengebruik oproepen

Resource-belastende processen identificeren

Systeeminformatie

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v15624757_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 25/08/2011