Stille modus inschakelen

U kunt Stille modus handmatig inschakelen voordat u een belangrijke taak op uw computer uitvoert. Geef in de vervolgkeuzelijst op hoelang Norton 360 Online Stille modus ingeschakeld moet laten. U kunt Stille modus voor een periode van één, twee, vier of zes uur of één dag inschakelen.

Na de opgegeven periode schakelt Norton 360 Online Stille modus uit. U kunt uw instelling ook opheffen en Stille modus op elk moment handmatig uitschakelen.

Stille modus wordt automatisch ingeschakeld

Stille modus