Stille modus

Norton 360 Online biedt een groot aantal oplossingen en functies voor de afhandeling van virussen en andere beveiligingsbedreigingen. Norton 360 Online laat u ook via waarschuwingen en meldingen weten hoe virussen en andere beveiligingsbedreigingen worden gedetecteerd en opgelost. Wanneer u belangrijke taken op uw computer uitvoert, wilt u waarschijnlijk geen waarschuwingsberichten ontvangen. Afhankelijk van de Instellingen voor Stille modus die actief zijn, zal Norton 360 Online waarschuwingen en meldingen onderdrukken en tijdelijk de meeste achtergrondactiviteiten onderbreken.

In Norton 360 Online vindt u de volgende opties onder Instellingen voor Stille modus:

Stille modus

In Norton 360 Online kunt u Stille modus handmatig voor bepaalde tijd inschakelen met de toepasselijke optie.

Detectie van volledig scherm

Norton 360 Online schakelt deze optie automatisch in wanneer een schermvullende toepassing wordt gedetecteerd, en schakelt deze weer uit wanneer de toepassing wordt gestopt.

Stille modus (automatisch)

Norton 360 Online schakelt deze optie automatisch in wanneer de volgende taken worden gedetecteerd: het branden van een cd/dvd of een tv-opname van Media Center. Norton 360 Online schakelt Stille modus (automatisch) ook automatisch in wanneer u een programma uitvoert dat u in de lijst Programma's met stille modus (automatisch) hebt opgenomen. Norton 360 Online schakelt de Stille modus (automatisch) uit wanneer de taken zijn voltooid. Norton 360 Online schakelt Stille modus (automatisch) ook uit wanneer geen actieve exemplaren van de programma's in de lijst Programma's met stille modus (automatisch) worden gedetecteerd.

Het Norton 360 Online-pictogram toont de ingeschakelde status van Stille modus in het systeemvak rechts van de taakbalk. Het pictogram verandert in een halvemaan wanneer Stille modus is ingeschakeld. Norton 360 Online waarschuwt u ook wanneer Stille modus is uitgeschakeld.

U kunt het overzicht van de Stille modus-sessies bekijken bij de categorieën Recente geschiedenis, Volledige geschiedenis en Stille modus in de vervolgkeuzelijst van de optie Weergeven in het venster Beveiligingsgeschiedenis.

Het overzicht bevat de volgende informatie:

• Inschakel- en uitschakelstatus van Stille modus

• Gebruik van Instellingen voor Stille modus, zoals Stille modus of Stille modus (automatisch)

• Het type programma dat Stille modus activeert, zoals het branden van een cd/dvd, of een tv-opname

• De naam van een gebruikergedefinieerd programma dat Stille modus inschakelt

• De tijd en datum waarop Stille modus is in- of uitgeschakeld

• De ernst geeft het risiconiveau van het geselecteerde item weer

De Stille modus die u handmatig inschakelt

Stille modus handmatig in- of uitschakelen

Stille modus wordt automatisch ingeschakeld

Stille modus (automatisch)

Beheerinstellingen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v15624542_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 31/10/2011