Prestatieprofielen scannen configureren

Via de instellingen voor Prestatieprofielen scannen kunt u een Norton 360 Online-scan voor uw computer configureren gebaseerd op de digitale handtekening en het vertrouwensniveau van de bestanden. Wilt u Norton 360 Online-scans lichter, sneller en efficiënter maken, dan kunt u bestanden die bekende digitale handtekeningen of hoge vertrouwensniveaus hebben, van de scans uitsluiten.

U kunt de instellingen voor Prestatieprofielen scannen configureren om:

• Volledige scan in te stellen om een complete scan van uw computer uit te voeren.

De volledige scan omvat een scan van alle bestanden op uw computer, ongeacht het vertrouwensniveau of de digitale handtekening van de bestanden.

• Standaardvertrouwen in te stellen om een scan uit te voeren waarbij de bestanden die Norton Trusted zijn, worden uitgesloten.

Norton 360 Online scant de bestanden die niet Norton Trusted zijn.

• Hoog vertrouwen in te stellen om een scan uit te voeren die de bestanden met bekende digitale handtekeningen of hoge vertrouwensniveaus uitsluit.

Bestanden die door Norton of de gebruiker worden vertrouwd, worden niet door Norton 360 Online gescand. Betrouwbare bestanden met een hoog vertrouwensniveau worden ook van de scan uitgesloten. Bestanden met het vertrouwensniveau Laag, Niet bewezen en Slecht, en bestanden zonder een digitale handtekening van klasse 3 worden gescand.

U moet de instellingen voor Prestatieprofielen scannen configureren voordat u een scan uitvoert, of voordat een scan gepland is om te worden uitgevoerd. Norton 360 Online scant uw computer volgens de configuratie die u in de instellingen voor Prestatieprofielen scannen hebt opgegeven.

Prestatieprofielen scannen via het venster Instellingen configureren

1. Klik op Instellingen in het hoofdvenster van Norton 360 Online.

2. Klik op Antivirus in het venster Instellingen, onder Gedetailleerde instellingen.

Klik op het tabblad Scans en risico's in de rij Prestatieprofielen scannen op een van de instellingen. U kunt kiezen uit:

• Volledige scan

• Standaardvertrouwen

• Hoog vertrouwen

3. Klik op Toepassen en vervolgens op Sluiten.

Prestatieprofielen scannen via het venster Norton Insight - Toepassingsclassificatie configureren

1. Klik op Pc-beveiliging en vervolgens op Norton Insight uitvoeren in het hoofdvenster van Norton 360 Online.

2. Versleep de schuifregelaar Prestatieprofielen scannen in het venster Norton Insight - Toepassingsclassificatie naar een van de instellingen. U kunt kiezen uit:

• Volledige scan

• Standaardvertrouwen

• Hoog vertrouwen

3. Klik op Sluiten.

Norton Insight

De bestanden bekijken met Norton Insight

Het vertrouwensniveau van een bestand controleren

Systeeminformatie

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v15624381_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 25/08/2011