De bestanden bekijken met Norton Insight

Norton Insight biedt informatie over de bestanden die aandacht vereisen op uw computer. Met Norton 360 Online kunt u specifieke categorieën bestanden bekijken op basis van de optie die u in het venster Norton Insight - Toepassingsclassificatie hebt geselecteerd.

De vervolgkeuzelijst in het venster Norton Insight - Toepassingsclassificatie bevat de volgende opties:

Alle processen die worden uitgevoerd

Toont de processen die op uw computer werden uitgevoerd toen u deze optie selecteerde.

Alle bestanden

Toont alle bestanden die aandacht vereisen.

Opstartitems

Hiermee worden de programma's getoond die worden gestart wanneer u de computer opstart.

Alle geladen modules

Toont alle bestanden en programma's die momenteel in de geheugenruimte voor het programma zijn geladen.

Hoogste prestatie-impact

Toont de programma's die de meeste systeembronnen gebruiken.

Norton 360 Online toont een lijst met de tien bronnen die een bijzonder grote impact hebben op de prestaties van uw computer.

Hoogste Community-gebruik

Toont de bestanden die het meest intensief door de community worden gebruikt.

Bestanden met gebruikersvertrouwen

Toont de bestanden die aandacht vereisen en die u handmatig als vertrouwd hebt aangeduid in het venster Bestandsinformatie.

In deze categorie worden niet de bestanden weergegeven die niet behoren tot de bestanden die aandacht vereisen, zelfs niet als u de bestanden handmatig hebt vertrouwd. Norton 360 Online sluit echter alle handmatig vertrouwde bestanden van Norton 360 Online-scans uit wanneer u Prestatieprofielen scannen op Hoog vertrouwen instelt.

U kunt het gebruikersvertrouwen ook opheffen voor alle bestanden die u handmatig als vertrouwd hebt aangeduid. Met de optie Gebruikersvertrouwen opheffen naast de vervolgkeuzelijst kunt u het gebruikersvertrouwen verwijderen.

Onbetrouwbare bestanden

Hiermee worden de bestanden weergegeven die niet Norton Trusted zijn.

U kunt alle bestanden die niet vertrouwd zijn, handmatig als vertrouwd aanduiden door op de optie Alle bestanden vertrouwen naast de vervolgkeuzelijst te klikken.

U kunt bestandsgegevens bekijken zoals naam, vertrouwensniveau, communitygebruik, resourcegebruik en de stabiliteitsclassificatie. In sommige gevallen is het vertrouwensniveau van een bestand gewijzigd of is een actief proces beëindigd. U kunt het venster Norton Insight - Toepassingsclassificatie vernieuwen om de bestandslijst en -gegevens bij te werken. Het percentage Norton Trusted-bestanden en het totaal aantal bestanden die aandacht vereisen, worden grafisch weergegeven door de dekkingsmeter. Hoe hoger het percentage, des te korter de scan.

De bestanden bekijken met Norton Insight

1. Klik op Pc-beveiliging en vervolgens op Norton Insight uitvoeren in het hoofdvenster van Norton 360 Online.

2. Selecteer in het venster Norton Insight - Toepassingsclassificatie een optie in de vervolgkeuzelijst Weergeven om een bestandscategorie weer te geven.

U moet misschien in het venster scrollen om alle bestanden in de sectie Details te kunnen bekijken.

3. Klik op Sluiten.

De bestandslijst vernieuwen

• Klik in het venster Norton Insight - Toepassingsclassificatie boven aan het bestandspictogram op het pictogram Vernieuwen.

Het vertrouwensniveau van een bestand controleren

Prestatieprofielen scannen configureren

Norton Insight

Systeeminformatie

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v15624052_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 28/10/2011