Het Identity Safe-wachtwoord wijzigen

Wijzig uw Identity Safe-wachtwoord regelmatig om niet-geautoriseerde toegang tot uw persoonlijke gegevens in Identity Safe te voorkomen. U kunt het wachtwoord wijzigen via de optie Wachtwoord en beveiliging van in het venster Instellingen.

U kunt hier uw geheugensteun instellen als u dit niet hebt gedaan toen u Identity Safe configureerde.

Het wachtwoord voor Identity Safe wijzigen

1. Klik op Identiteit en vervolgens op Identiteitsbescherming beheren in het hoofdvenster van Norton 360 Online.

2. Klik op Configureren in de rij Wachtwoord en beveiliging van onder Identity Safe.

3. Klik op Wachtwoord wijzigen in het venster Wachtwoord en beveiliging.

4. Voer in het venster Identity Safe-wachtwoord wijzigen het huidige wachtwoord en het nieuwe wachtwoord in. Bevestig vervolgens het nieuwe wachtwoord.

5. Klik op OK.

6. Klik op OK in het bevestigingsvenster.

Wachtwoorden en beveiliging

Identity Safe opnieuw instellen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v15610370_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 26/08/2011