Opmerkingen bewerken

Identity Safe bewaart en beheert uw gevoelige informatie. Wanneer u over het web surft, wordt het moeilijk om alle identiteitsnummers bij te houden die u gebruikt. Met de optie Opmerkingen bewerken in Identity Safe worden al uw gevoelige ID's op een bijzonder veilige manier opgeslagen, zodat u ze gemakkelijk kunt gebruiken wanneer u online bent. U kunt Opmerkingen bewerken gebruiken om gegevens op te slaan zoals uw burgerservicenummer, rijbewijsnummer, verzekeringspolisnummer, en juridische en financiële informatie.

Opmerkingen bewerken

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v15610369_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 31/03/2011