Kaarten bewerken

Met de optie Identiteitskaarten bewerken in Safe kunt u uw persoonlijke gegevens zoals naam, geboortedatum, e-mailadres en creditcardgegevens op één plaats beheren.

De gegevens die u in de kaarten opslaat, kunt u gebruiken om het volgende te doen:

• Formulieren automatisch invullen

• Gevoelige informatie opgeven zonder deze te moeten typen terwijl u online bent

Op deze manier beveiligt Identity Safe u tegen keyloggers die uw identiteit stelen en misbruiken.

Op sommige websites staan formulieren voor creditcardgegevens of andere persoonlijke gegevens. In het menu Identity Safe op de Norton-werkbalk staan de kaarten die u hebt gemaakt voor automatisch invullen. U kunt in de lijst een kaart selecteren om de formulieren automatisch in te vullen.

U kunt de details van elke kaart die u hebt gemaakt, toevoegen, bekijken, bewerken en dupliceren. U kunt een kaart ook verwijderen als u deze niet meer nodig hebt.

U kunt ook het volgende doen met de functie Kaarten bewerken:

• De kaart met een wachtwoord beveiligen om uzelf tegen misbruik van vertrouwelijke en persoonlijke gegevens te beschermen.

• Webpagina's met formulieren herkennen en direct een pop-upvenster weergeven met de kaartenlijst

• Een snel overzicht verkrijgen van alle kaarten die niet met een wachtwoord zijn beveiligd

Identity Safe biedt aanvullende beveiliging voor kaarten die met een wachtwoord zijn beveiligd, door het overzicht van de kaart niet weer te geven

Wanneer u op een website met formulieren bent, geeft de menubalk Velden op deze pagina invullen? in de Norton-werkbalk de kaarten weer die u hebt opgeslagen. Klik op de optie Formulieren invullen in de menubalk Velden op deze pagina invullen? en selecteer de kaart die u wilt gebruiken voor het invullen van de website. U kunt ook de optie Invullen met identiteitskaart in het menu Identity Safe gebruiken om de kaarten te selecteren.

Kaarten toevoegen

Kaarten bewerken, verwijderen of dupliceren

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v15610368_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 25/08/2011