Aanmeldingen bewerken

Met de functie Aanmeldingen bewerken in Identity Safe kunt u alle aanmeldingen bekijken die Identity Safe moet beheren. Aanmeldingen bevatten bijvoorbeeld persoonlijke gegevens voor e-mailaanmelding en internetbankieren.

Met Identity Safe kunt u aanmeldingsgegevens opslaan die u invoert op de aanmeldingspagina's van een websites. U kunt uw aanmeldingsgegevens direct in Identity Safe opslaan.

U moet bij Identity Safe zijn aangemeld om de aanmeldingen te kunnen beheren.

Met behulp van Identity Safe kunt u het volgende doen:

• Aanmeldingsgegevens voor een website veilig opslaan

• Meerdere ID's of accounts en wachtwoorden voor een website opslaan

• Aanmeldingen in verschillende mappen onderbrengen

• Efficiënt naar een bepaalde aanmelding zoeken

• De naam van de website met een andere naam dan de standaardnaam opslaan

• De aanmeldings-ID weergeven, en het wachtwoord weergeven of verbergen

• De sterkte van het wachtwoord voor uw aanmelding weergeven

• De aanmeldingspagina van de website snel starten

• Uw aanmeldingen automatisch laten invullen wanneer u webpagina's opnieuw bezoekt

• Hiermee kunt u handmatig aanmeldingen toevoegen

• Hiermee kunt u de URL van opgeslagen aanmeldingen wijzigen

• Hiermee kunt u de wijzigingen bekijken die u als laatste in de instellingen van uw opgeslagen aanmeldingen hebt aangebracht

• De aanmeldingsgegevens bekijken en invullen die u hebt opgeslagen voor een website, zelfs nadat Norton 360 Online is verlopen. U kunt dit doen via het menu Identity Safe op de Norton-werkbalk in de webbrowser.

De Identity Safe-functies worden ondersteund in de Internet Explorer-, Firefox-, of Chrome-webbrowser.

Norton 360 Online ondersteunt Google Chrome versie 10.0 of hoger.

Aanmeldingen bewerken

Aanmeldingen opslaan

Het wachtwoord voor een aanmelding bijwerken

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v15610367_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 22/04/2011