Identity Safe-instellingen via de Norton-werkbalk openen

Wanneer u Norton 360 Online installeert, verschijnt de Norton-werkbalk in de Internet Explorer-, Firefox- en Chrome-webbrowser. Het menu Identity Safe op de Norton-werkbalk biedt snelkoppelingen naar de opties onder Identity Safe.

Instellingen voor Identity Safe via de Norton-werkbalk openen

1. Start uw webbrowser.

2. Selecteer een van de volgende opties in het menu Norton op de Norton-werkbalk :

Site rapporteren

Hiermee kunt u de huidige antiphishing-beoordeling naar Symantec sturen.

Werkbalk minimaliseren

Hiermee kunt u de Norton-werkbalk minimaliseren.

Wanneer u deze optie selecteert, verdwijnen de woorden Identity Safe, zodat alleen de indicator Identity Safe overblijft.

De optie Werkbalk minimaliseren verschijnt alleen in de Internet Explorer-browser.

Instellingen

Hiermee kunt u het venster Instellingen voor Identiteitsbescherming openen en de Identity Safe-opties configureren.

Community Buzz

Hiermee kunt u de siteclassificatie van de community bekijken van de websites die u bezoekt.

U kunt op Community Buzz klikken om meer te weten te komen over de websites. Norton Safe Web beoordeelt de sites en biedt uitgebreide rapporten. Daarnaast kunt u gebruikersreviews bekijken en uw eigen reviews op de websites plaatsen.

Wanneer u geen websites hebt geopend, kunt u op Community Buzz klikken om naar de site van Norton Safe Web te gaan. U kunt het webadres van elke website opgeven en de beveiligingsgegevens bekijken, evenals de Norton-classificatie en de communityreviews van de website.

De optie Community Buzz is alleen beschikbaar in Engelstalige Windows-besturingssystemen.

Norton Safe Web inschakelen

Hiermee kunt u de functie Norton Safe Web inschakelen, waardoor u veilig over het web kunt browsen.

De unieke functies van Norton Safe Web:

• Geeft de pictogrammen voor de classificering van websiteveiligheid weer naast de zoekresultaten

• Geeft de pictogrammen voor de classificering van websiteveiligheid weer wanneer u een website bezoekt

Zelfstudie starten

Hiermee kunt u de online zelfstudie oproepen om meer te weten te komen over Identity Safe.

Help

Hiermee kunt u de Help-pagina van het menu Norton weergeven.

Norton-werkbalk

Identity Safe

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v15610360_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 03/11/2011