Identity Safe opnieuw instellen

Het kan voorkomen dat u uw Identity Safe opnieuw moet instellen.

In de volgende gevallen moet u uw Identity Safe mogelijk opnieuw instellen:

• Wanneer een computerfout optreedt.

• Wanneer u uw Identity Safe-wachtwoord bent vergeten.

Als u uw Identity Safe-wachtwoord bent vergeten, kunt u dit niet herstellen. U kunt alleen uw Identity Safe opnieuw instellen en al uw gegevens opnieuw opslaan.

U mag driemaal een onjuist wachtwoord invoeren in Norton 360 Online. Als uw pogingen mislukken, kunt u via Norton 360 Online uw Identity Safe-gegevens opnieuw instellen. Als u de Identity Safe opnieuw instelt, verliest u alle Identity Safe-gegevens die u hebt opgeslagen, zoals aanmeldingsgegevens, kaarten en opmerkingen.

Uw Identity Safe opnieuw instellen

1. Klik op Instellingen in het hoofdvenster van Norton 360 Online.

2. Klik in het venster Instellingen op Identiteitsbescherming.

3. Klik op Configureren in de rij Aanmelden bij Identity Safe onder Identity Safe.

4. Typ in het vak Wachtwoord invoeren uw Identity Safe -wachtwoord.

Als u uw wachtwoord vergeet, mag u in Identity Safe driemaal een onjuist wachtwoord invoeren. Als uw pogingen mislukken, verschijnt het venster Hebt u aanmeldingsproblemen?.

5. In het venster Hebt u aanmeldingsproblemen? klikt u op Identity Safe opnieuw instellen.

6. Klik in het bevestigingsdialoogvenster op Ja.

Het Identity Safe-wachtwoord wijzigen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v15610354_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 25/08/2011