Identity Safe openen

U kunt de Identity Safe-instellingen als volgt via Norton 360 Online openen:

• Via de sectie Identity Safe in het venster Instellingen voor Identiteitsbescherming

• Via de Norton-werkbalk

• Via de sectie Identiteitsbescherming in het Norton 360 Online-hoofdvenster

Met Norton 360 Online kunt u een aantal Identity Safe-functies openen en configureren, zelfs nadat het product is verlopen. Dit zijn de functies die u kunt bekijken of openen nadat het product is verlopen:

Aanmeldingen bewerken

U kunt het venster Aanmeldingen bewerken oproepen via het menu Identity Safe op de Norton-werkbalk.

Hoewel het product is verlopen, kunt u toch alle aanmeldingen bekijken die u hebt opgeslagen voor een website. U kunt echter geen aanmeldingen opslaan, toevoegen of bijwerken nadat het product is verlopen.

Gegevens exporteren

U kunt deze optie gebruiken om een back-up van uw Identity Safe-gegevens te maken.

De back-upgegevens worden als DAT-bestand opgeslagen.

U moet zijn aangemeld bij Identity Safe om de Identity Safe-functies te kunnen gebruiken. De Identity Safe-functies worden alleen ondersteund in de Internet Explorer-, Firefox-, of Chrome-webbrowser.

Identity Safe-instellingen openen via het hoofdvenster

1. Klik op Identiteit en vervolgens op Identiteitsbescherming beheren in het hoofdvenster van Norton 360 Online.

2. Onder Identity Safe klikt u voor de Identity Safe-functie die u wilt openen op Configureren.

Identity Safe-instellingen openen via het venster Instellingen

1. Klik op Instellingen in het hoofdvenster van Norton 360 Online.

2. Klik op Identiteitsbescherming onder Gedetailleerde instellingen in het venster Instellingen.

3. Onder Identity Safe klikt u voor de Identity Safe-functie die u wilt openen op Configureren.

Identity Safe-instellingen openen via de Norton-werkbalk

1. Start uw webbrowser.

2. Klik op Instellingen in het menu Norton op de Norton Toolbar.

3. Klik op Configureren voor de Identity Safe-functie die u wilt openen.

Identity Safe

Norton-werkbalk

< Terug

The solution made it easy for me to handle my issue.

Strongly disagree
Strongly agree

This is not my issue.