Uw gevoelige gegevens beveiligen

Het internet biedt de snelste en gemakkelijkste manier om informatie uit te wisselen. Ondanks de vele voordelen van internet, bent u kwetsbaar voor informatie- en identiteitsdiefstal. Informatie kan op verschillende manieren worden gestolen en misbruikt.

Informatiediefstal komt het vaakst voor bij:

• Financiële online transacties

• Onveilige online opslag van gevoelige informatie

• Misbruik van uw identiteit terwijl u online communiceert

De Identity Safe-functie in Norton 360 Online biedt verschillende krachtige manieren om identiteitsdiefstal aan te pakken. Identity Safe is het beste hulpprogramma om uw identiteit te waarborgen terwijl u online bent.

Klik op Veilig surfen

Identity Safe

Norton-werkbalk

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v15608052_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 31/03/2011