Keylogger-controle

Met Keyloggercontrole kunt u voorkomen dat schadelijke keyloggerprogramma's toegang tot persoonlijke gegevens van computergebruikers verkrijgen door hun toetsaanslagen te onderscheppen.

Wanneer iemand de activiteiten van een gebruiker op een bepaalde computer wil controleren, kunnen hiervoor keyloggerprogramma's worden gedownload. Deze controle hoeft geen slechte bedoelingen te hebben. Ouders kunnen hiermee bijvoorbeeld de internetactiviteiten van hun kinderen controleren. Er kan echter ook misbruik van worden gemaakt. Een indringer kan bijvoorbeeld toegang tot persoonlijke gegevens van een computergebruiker verkrijgen. Wanneer Keyloggercontrole actief is, wordt u gewaarschuwd wanneer een kwaadwillig programma probeert uw toetsaanslagen te controleren. U kunt dergelijke programma's dan toestaan of blokkeren. De programma's die toestemming hebben om keyloggeractiviteiten uit te voeren, worden automatisch in het dialoogvenster Keyloggercontrole vermeld.

Klik op een ingang om meer informatie over een programma te verkrijgen.

In de volgende tabel staan de programma-ingangen met een beschrijving:

Volledig pad

Toont de locatie van het programma

Beschrijving

Toont een korte beschrijving van het programma

Versie

Toont de versie van het programma

Digitale handtekening

Toont de verificatie van de digitale handtekening van het programma

Bedrijfsnaam

Toont de naam van het bedrijf waartoe het programma behoort

U kunt de optie Verwijderen gebruiken om een geselecteerd programma uit de lijst te verwijderen of de optie Alles verwijderen gebruiken om alle programma's uit de lijst te verwijderen.

Geavanceerde instellingen voor Slimme firewall

De Slimme firewall

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v15596933_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 15/02/2011