Uitsluitingen van adresboek instellen

Wanneer u een e-mailadres toevoegt aan de lijst Uitsluitingen van adresboek, importeert Norton AntiSpam het adres niet in de lijsten met toegestane en geblokkeerde afzenders. Als u een e-mailadres uit de lijst met toegestane of de lijst met geblokkeerde afzenders verwijdert, voegt Norton AntiSpam het adres automatisch aan de lijst Uitsluitingen van adresboek toe. Wanneer u een e-mailadres verwijdert dat u handmatig aan de lijst met toegestane of de lijst met geblokkeerde afzenders hebt toegevoegd, voegt Norton AntiSpam dit niet aan de lijst Uitsluitingen van adresboek toe.

U kunt geen domeinnamen toevoegen aan de lijst Uitsluitingen van adresboek. Als u een domeinnaam uit de lijst met toegestane of de lijst met geblokkeerde afzenders verwijdert, voegt Norton AntiSpam de domeinnaam niet toe aan de lijst Uitsluitingen van adresboek.

U kunt Uitsluitingen van adresboek opgeven voordat u het adresboek importeert. Aan de lijst Uitsluitingen van adresboek voegt u alle e-mailadressen toe die u niet uit het adresboek van uw e-mailprogramma wilt importeren.

Ingangen aan de lijst Uitsluitingen van adresboek toevoegen

1. Klik op Instellingen in het hoofdvenster van Norton 360 Online.

2. Klik in het venster Instellingen, onder Gedetailleerde instellingen, op AntiSpam.

3. Klik op Configureren in de rij Uitsluitingen van adresboek op het tabblad Filter.

4. Klik in het venster Uitsluitingen van adresboek op Toevoegen.

5. Typ het e-mailadres in het dialoogvenster E-mailadres toevoegen.

U kunt ook een beschrijvende naam invoeren die met het e-mailadres overeenkomt zodat u het gemakkelijk kunt herkennen.

6. Klik op OK om het dialoogvenster E-mailadres toevoegen te sluiten.

7. Klik op OK om op te slaan en het venster Uitsluitingen van adresboek te sluiten.

Ingangen in de lijst Uitsluitingen van adresboek bewerken of verwijderen

1. Klik op Instellingen in het hoofdvenster van Norton 360 Online.

2. Klik in het venster Instellingen, onder Gedetailleerde instellingen, op AntiSpam.

3. Klik op Configureren in de rij Uitsluitingen van adresboek op het tabblad Filter.

4. Selecteer de ingang waarmee u wilt werken, in de lijst Uitsluitingen van adresboek.

5. Voer een van de volgende handelingen uit:

• Wilt u een ingang bewerken, dan klikt u op Bewerken om het venster E-mailadres bewerken te openen. Bewerk vervolgens de details en klik op OK.

• U verwijdert een ingang door op Verwijderen te klikken.

6. Klik op OK om alles op te slaan en het venster Uitsluitingen van adresboek te sluiten.

Afzenders van spam identificeren

Toegestane afzenders identificeren

Instellingen van Norton AntiSpam

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v15587232_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 31/10/2011