E-mailadres bewerken

Via het dialoogvenster E-mailadres bewerken kunt u een e-mailadres of een domein (bijvoorbeeld symantec.com) bewerken dat u aan de lijst met toegestane afzenders hebt toegevoegd. Zorg dat u het e-mailadres of de domeinnaam goed invoert.

U kunt de volgende details bewerken:

Adrestype

Geef op of u een e-mailadres of een domein wilt toevoegen.

Naam

Voer een naam in voor het e-mailadres of het domein, zodat u het adres gemakkelijk kunt herkennen.

Adres (verplicht)

Typ een e-mailadres dat of domeinnaam die in de lijst moet worden opgenomen.

Als u een domeinnaam wilt toevoegen, typt u het adres van het domein (bijvoorbeeld symantec.com).

Norton AntiSpam

Instellingen van Norton AntiSpam

Toegestane afzenders identificeren

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v15586003_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 10/02/2011