E-mailadres bewerken

Gebruik het dialoogvenster E-mailadres bewerken om een e-mailadres te bewerken dat u aan de lijst Uitsluitingen van adresboek hebt toegevoegd. Zorg dat u het e-mailadres correct invoert.

U kunt de volgende details bewerken:

Naam

Voer een naam in voor een e-mailadres, zodat u het gemakkelijk kunt herkennen.

Adres (verplicht)

Voer een e-mailadres in dat u niet uit het adresboek van het ondersteunde e-mailprogramma wilt importeren.

Norton AntiSpam

Instellingen van Norton AntiSpam

Uitsluitingen van adresboek instellen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v15585997_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 10/02/2011