Controle van Windows-berichten

Controle van Windows-berichten zorgt dat firewallwaarschuwingen verschijnen wanneer Trojaanse paarden en andere schadelijke programma's het gedrag van een toepassing proberen te manipuleren om verbinding met internet te maken.

Schadelijke programma's sturen Windows-berichten naar het browservenster om de URL in de adresregel van de browser te veranderen en de browser naar dat adres om te leiden. Wanneer Controle van Windows-berichten actief is, wordt u gewaarschuwd telkens wanneer een schadelijk programma de URL van een browservenster probeert te veranderen. U kunt dergelijke programma's dan toestaan of blokkeren. De programma's waarvan u uitvoering toestaat worden automatisch weergegeven in het dialoogvenster Controle van Windows-berichten.

Klik op een ingang om meer informatie over een programma te verkrijgen.

In de volgende tabel staan de programma-ingangen met een beschrijving:

Volledig pad

Toont de locatie van het programma

Beschrijving

Toont een korte beschrijving van het programma

Versie

Toont de versie van het programma

Digitale handtekening

Toont de verificatie van de digitale handtekening van het programma

Bedrijfsnaam

Toont de naam van het bedrijf waartoe het programma behoort

U kunt de optie Verwijderen gebruiken om een geselecteerd programma uit de lijst te verwijderen of de optie Alles verwijderen gebruiken om alle programma's uit de lijst te verwijderen.

Geavanceerde instellingen voor Slimme firewall

De Slimme firewall

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v15477461_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 15/02/2011