Identity Safe-gegevens importeren

U kunt uw Identity Safe-gegevens importeren uit het bestand waarvan u eerder een back-up hebt gemaakt. U kunt de Identity Safe-gegevens ook uit het mobiele profiel importeren.

Wanneer u de Identity Safe-gegevens importeert, hebt u de volgende opties. U kunt

• de geïmporteerde gegevens samenvoegen met de gegevens in de safe waarbij u momenteel bent aangemeld.

• de bestaande Identity Safe-gegevens die zijn opgeslagen in de safe waarbij u bent aangemeld, vervangen met de geïmporteerde gegevens.

Wanneer u een extern station met mobiel profiel aansluit, worden de Identity Safe-gegevens in het mobiele profiel samengevoegd met de gegevens in de safe waarbij u op dit moment bent aangemeld.

U kunt de volgende opties gebruiken om uw Identity Safe-gegevens te importeren:

Mijn gegevens importeren uit

Hiermee kunt u naar het bestand navigeren vanwaaruit u uw Identity Safe-gegevens wilt importeren.

Wanneer u een extern station met een mobiel profiel aansluit, krijgt u de volgende opties:

• Mobiel profiel (Station:Station:\)

Selecteer deze optie als u de Identity Safe-gegevens van uw mobiele profiel wilt importeren in de lokale safe

• Back-upbestand

Selecteer deze optie als u de Identity Safe-gegevens wilt importen vanuit het bestand waarvan u eerder een back-up hebt gemaakt.

Wachtwoord

Hier kunt u het wachtwoord opgeven.

U moet hetzelfde wachtwoord invoeren dat u hebt opgegeven toen u een back-up maakte van uw gegevens. Als u de gegevens van uw mobiele profiel wilt importeren, moet u het wachtwoord van uw mobiele profiel opgeven.

Tijdens import van gegevens:

Hier kunt u de importopties selecteren.

Uw opties zijn:

• Met bestaande gegevens samenvoegen

Hiermee kunt u de geïmporteerde Identity Safe-gegevens samenvoegen met de gegevens in de safe waarbij u momenteel bent aangemeld. Wanneer u de gegevens samenvoegt, worden de geïmporteerde gegevens toegevoegd aan de gegevens die u al hebt opgeslagen.

• Bestaande gegevens vervangen

Hiermee kunt u de gegevens in de safe waarbij u momenteel bent aangemeld, vervangen door de geïmporteerde Identity Safe-gegevens. Wanneer u de gegevens vervangt, overschrijven de geïmporteerde gegevens de gegevens die u al hebt opgeslagen.

Deze opties verschijnen alleen wanneer u Identity Safe-gegevens vanaf een back-upbestand importeert.

Verwijder oorspronkelijke gegevens na samenvoeging

Hiermee kunt u selecteren of de Identity Safe-gegevens na het importeren van het mobiele profiel of lokale profiel moeten worden verwijderd.

Deze optie verschijnt alleen wanneer u gegevens van een mobiel profiel importeert.

Identity Safe-gegevens exporteren en importeren

Uw Identity Safe-gegevens importeren

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v15477295_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 24/04/2011