Wachtwoord en beveiliging

U kunt Wachtwoord en beveiliging van Identity Safe gebruiken om het volgende te doen:

• Hiermee kunt u uw Identity Safe-wachtwoord wijzigen.

• Het gewenste beveiligingsniveau voor het gebruik van een Identity Safe-wachtwoord instellen.

Identity Safe-wachtwoord

Hiermee kunt u uw Identity Safe-wachtwoord wijzigen en een nieuwe geheugensteun instellen.

Wachtwoordbeveiliging

Hiermee kunt u het beveiligingsniveau van het Identity Safe-wachtwoord opgeven.

Identity Safe biedt drie beveiligingsniveaus ter bescherming van uw Identity Safe-wachtwoord. Kies een van de volgende opties:

• Vraag mijn wachtwoord aan het begin van elke aanmeldingssessie

Hiermee wordt u om uw Identity Safe-wachtwoord gevraagd wanneer u Identity Safe voor het eerst opent.

Zolang u bij Windows bent aangemeld, hoeft u het wachtwoord niet opnieuw in te voeren.

Het is raadzaam deze optie te gebruiken voor een betere beveiliging van uw Identity Safe-aanmeldingsgegevens.

• Vraag mijn wachtwoord voordat een aanmelding of formulier wordt ingevuld

Hiermee wordt u om uw Identity Safe-wachtwoord gevraagd bij elk online formulier voordat een aanmelding automatisch wordt ingevuld.

U kunt voor afzonderlijke aanmeldingen specificeren dat u uw Identity Safe-wachtwoord moet opgeven voordat de aanmelding automatisch wordt ingevuld.

• Automatisch afmelden bij Identity Safe als computer inactief is gedurende:

Hiermee wordt u automatisch bij Identity Safe afgemeld wanneer uw computer gedurende de opgegeven tijd niet actief is. U kunt kiezen uit 15, 30 of 45 minuten.

Deze optie is nuttig als u vaak ergens bent waar andere gebruikers toegang tot uw computer hebben.

• Geen wachtwoord nodig. Meld mij automatisch aan wanneer Windows wordt gestart

Stel deze optie in wanneer u zich bij de start van Windows automatisch wilt aanmelden bij Identity Safe. Deze optie is in de meeste gevallen niet aan te bevelen.

De instelling van deze optie is specifiek voor Windows-gebruikersaccount.

• Wachtwoord vragen na een onderbreking

Hiermee wordt u om uw Identity Safe-wachtwoord gevraagd wanneer systeemactiviteit na een onderbreking wordt hervat.

Met deze optie wordt misbruik van uw Identity Safe-gegevens voorkomen doordat uw Identity Safe-wachtwoord wordt gecontroleerd telkens wanneer systeemactiviteit na een onderbreking wordt hervat.

Norton 360 Online vraagt u alleen uw Identity Safe-wachtwoord in te voeren als u bij uw Identity Safe was aangemeld toen het systeem werd onderbroken.

Elke keer dat u het beveiligingsniveau van het profiel wijzigt in een instelling die minder veilig is dan het huidige beveiligingsniveau, moet u uw Identity Safe-wachtwoord valideren.

Wachtwoorden en beveiliging

Het Identity Safe-wachtwoord wijzigen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v15477150_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 06/11/2011