Opmerkingen bewerken

Met de optie Opmerkingen bewerken in Identity Safe kunt u uw vertrouwelijke persoonlijke gegevens opslaan en beheren. Als u verschillende identificatienummers hebt, kan het lastig zijn om die allemaal te beheren. Met Opmerkingen bewerken worden al uw vertrouwelijke ID's op een bijzonder veilige manier opgeslagen, zodat u ze gemakkelijk kunt gebruiken terwijl u online bent. In Opmerkingen bewerken kunt u uw burgerservicenummer, rijbewijsnummer, verzekeringspolisnummer en paspoortnummer opslaan. U kunt ook privéaccounts, vergrendelingscombinaties, documenten, notities, Frequent Flyer-nummers, bankrekeningnummers, verificatievragen en juridische en financiële informatie opslaan.

U kunt kiezen uit de volgende opties:

Titel

Hiermee kunt u de lijst bekijken met alle opmerkingen die u hebt gemaakt.

De lijst wordt bijgewerkt nadat u de opmerkingen opslaat die u in de sectie Details invoert.

Details

Hiermee kunt u een titel opgeven voor de opmerkingen en informatie over de opmerkingen die u maakt.

Nieuwe opmerkingen maken

Hiermee kunt u nieuwe opmerkingen maken.

Opmerkingen bewerken

Hiermee kunt u een opmerking bewerken.

Opmerkingen verwijderen

Hiermee kunt u een opmerking verwijderen.

Opmerkingen bewerken

Opmerkingen bewerken

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v15477015_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 14/04/2011