Identiteitskaart

Wanneer u Identity Safe gebruikt om uw persoonlijke gegevens te beheren, worden uw gegevens beschermd tegen identiteitsdiefstal en keyloggers.

Met Identity Safe kunt u uw persoonlijke gegevens onder de volgende categorieën invoeren:

Algemeen

U kunt details invoeren zoals een kaartnaam, naam, geslacht of geboortedatum. Ook kunt u een wachtwoord en extra beveiliging voor uw kaart instellen.

Wanneer u een kaart maakt, wordt de regio van de kaart ingesteld op de standaardregio van de gebruiker. Als u naar een webpagina navigeert buiten de standaard regio en u de kaart gebruikt voor het formulier van die webpagina, worden de velden wellicht niet correct ingevuld. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren als op uw kaart de VS is ingevuld als standaardregio en u een Franse webpagina bezoekt. In dat geval moet u bij het invullen van het formulier de kaart gebruiken waarop Frankrijk als regio is ingevuld.

Contactinformatie

Op dit tabblad kunt u contactinformatie invoeren, zoals uw e-mailadres, postadres en telefoonnummers.

Creditcard

Op dit tabblad kunt u de creditcardgegevens invoeren. U kunt de standaard creditcardgegevens invoeren, zoals het type kaart, de vervaldatum en het kaartnummer. U kunt geen creditcardnummer van meer dan 16 cijfers invoeren.

Uit veiligheidsoverwegingen geeft Identity Safe niet het volledige creditcardnummer weer, maar alleen de laatste vier cijfers.

U kunt het venster Identiteitskaarten bewerken ook openen vanuit het menu Identity Safe op de Norton-werkbalk.

Kaarten bewerken

Kaarten bewerken, verwijderen of dupliceren

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v15476968_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 06/11/2011