Identity Safe

Met Identity Safe kunt u uw vertrouwelijke informatie beheren en van extra beveiliging bij online transacties profiteren. De verschillende functies in Identity Safe bieden veilige opslag voor uw persoonlijke gegevens zoals uw adres, aanmeldingsgegevens, wachtwoorden en creditcardgegevens.

Identity Safe biedt veilige opslag voor het volgende:

• Aanmeldingsgegevens zoals gebruikers-ID en wachtwoorden voor uw e-mailaccounts.

• Persoonlijke gegevens zoals adres, geboortedatum, paspoortnummer en burgerservicenummer.

• Creditcardgegevens zoals kaartnummer en vervaldatum.

Met Identity Safe kunt u voor elk Windows-gebruikersaccount een lokale safe maken en uw Identity Safe-gegevens opslaan. De gegevens die u opslaat, en alle Identity Safe-instellingen die u configureert, zijn specifiek voor die lokale safe. U kunt de gegevens die u in een bepaalde Windows-gebruikersaccount opslaat, niet via een andere gebruikersaccount oproepen. Op deze manier beschermt Identity Safe uw vertrouwelijke gegevens tegen misbruik, zelfs wanneer u de computer met anderen deelt.

De volgende opties van Identity Safe bieden veilige opslag van uw vertrouwelijke informatie:

Vraag me om aanmelding

U ontvangt een melding als u niet bent aangemeld bij Identity Safe.

Wanneer u de optie Vraag me om aanmelding inschakelt, maakt Norton 360 Online u erop attent dat u zich moet aanmelden bij Identity Safe telkens wanneer u een website bezoekt waarvoor aanmelden vereist is.

Aanmelden bij Identity Safe/Afmelden bij Identity Safe

Hiermee kunt u zich aan- of afmelden bij Identity Safe.

Telkens wanneer u gegevens in Identity Safe gebruikt, moet u uw Identity Safe-wachtwoord opgeven zodat uw gegevens veilig blijven.

Identity Safe instellen

Hier kunt u uw lokale safe instellen.

Bladeropties

Hiermee kunt u de opties instellen waarmee Identity Safe uw aanmeldingsgegevens voor websites veilig kan verzamelen en opslaan.

Bovendien kunt u opgeven hoe Identity Safe de functie voor automatisch invullen moet gebruiken.

Wachtwoord en beveiliging

Hier kunt u het Identity Safe-wachtwoord van de huidige safe en het beveiligingsniveau van uw Identity Safe-wachtwoord wijzigen.

U kunt de volgende opties gebruiken om de beveiligingsniveaus in te stellen:

• Vraag mijn wachtwoord aan het begin van elke aanmeldingssessie

• Vraag mijn wachtwoord voordat een aanmelding of formulier wordt ingevuld

• Automatisch afmelden bij Identity Safe als computer niet actief is gedurende: <nn> minuten

• Geen wachtwoord nodig. Meld mij automatisch aan wanneer Windows wordt gestart

• Wachtwoord vragen na een onderbreking

Kaarten bewerken

Hiermee kunt u uw persoonlijke gegevens op één plaats beheren.

Deze gegevens zijn bijvoorbeeld uw naam, geboortedatum, e-mailadres en creditcardgegevens.

Aanmeldingen bewerken

Wanneer u al uw aanmeldingsgegevens in Identity Safe opslaat, kunt u het volgende doen:

• Al uw aanmeldingen gemakkelijk bijhouden.

• Snel de websites starten waarvoor u de aanmeldingsgegevens hebt opgeslagen.

Opmerkingen bewerken

Hiermee kunt u gevoelige gegevens opslaan en beheren.

In Opmerkingen bewerken kunt u gegevens opnemen zoals uw burgerservicenummer, rijbewijsnummer, verzekeringspolisnummer, en juridische en financiële informatie.

Gegevens exporteren

Hiermee kunt u een back-up van de Identity Safe-gegevens maken in de bestandsindeling .dat of.csv.

Gegevens importeren

Hiermee kunt u de Identity Safe-gegevens herstellen uit het DAT- of CSV-bestand waarvan een back-up is gemaakt.

U kunt de Identity Safe-gegevens herstellen uit uw mobiele profiel, het back-upbestand en de lokale safe.

Gegevens verwijderen

Hiermee kunt u uw lokale safe verwijderen.

Sommige opties van de Identity Safe worden pas weergegeven als u zich aanmeldt bij Identity Safe.

Met Norton 360 Online kunt u een aantal Identity Safe-functies bekijken en openen, zelfs nadat het product is verlopen.

De volgende activiteiten kunt u uitvoeren als het product verlopen is:

• Het venster Aanmeldingen bewerken openen en de opgeslagen aanmeldingen bekijken.

• Maak een back-up van de Identity Safe-gegevens uit de safes en sla dit op als DAT- of CSV-bestand.

Voor toegang tot deze functies gebruikt u het menu Identity Safe op de Norton-werkbalk.

Identity Safe

Identity Safe openen

Identity Safe in- of uitschakelen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v15475950_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 06/11/2011