E-mailadres toevoegen

Via het dialoogvenster E-mailadres toevoegen kunt u een e-mailadres of een domein (bijvoorbeeld symantec.com) aan de lijst met toegestane afzenders toevoegen. Zorg dat u het e-mailadres of de domeinnaam goed typt.

Gebruik de volgende opties om een e-mailadres in te stellen:

Adrestype

Voeg een e-mailadres of domein aan de lijst met toegestane afzenders toe.

Selecteer een optie in de vervolgkeuzelijst. De standaardoptie is E-mail.

Naam

Typ een beschrijvende naam voor het e-mailadres of domein, zodat u het adres gemakkelijk kunt herkennen.

Adres (verplicht)

Typ een e-mailadres of domein dat u aan de lijst met toegestane afzenders wilt toevoegen.

Als u een domeinnaam toevoegt, typt u het adres van het domein (bijvoorbeeld symantec.com).

Norton AntiSpam

Instellingen van Norton AntiSpam

Toegestane afzenders identificeren

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v15472286_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 10/02/2011