Netwerkbeveiligingskaart

Via de instellingen voor Netwerkbeveiligingskaart kunt u instellen via welke communicatiepoort Norton-producten met elkaar communiceren. U kunt ook bepalen of het venster Netwerkbeveiligingsoverzicht wordt weergegeven wanneer u de Netwerkbeveiligingskaart opent.

Gebruik de optie Configureren in de rij Netwerkbeveiligingskaart om het venster Netwerkbeveiligingskaart te openen. Het venster Netwerkbeveiligingskaart biedt een grafische weergave van de apparaten op het netwerk waarmee uw computer is verbonden. U kunt de details van elk apparaat bekijken voordat u Externe controle instelt. Het deelvenster Productconfiguratie verschijnt wanneer u de optie Configureren voor het eerst aanklikt. Het deelvenster Productconfiguratie helpt u bij de installatie van de component die benodigd is voor de weergave van het venster Netwerkbeveiligingskaart.

Norton 360 Online verwijdert de apparaten die u handmatig aan het netwerk Vertrouwensbeheer hebt toevoegd, afhankelijk van hun vertrouwensniveau. De apparaten die het vertrouwensniveau Volledig vertrouwd of Beperkt hebben, worden niet verwijderd.

U kunt kiezen uit de volgende opties:

Vertrouwensbeheer

Hiermee kunt u het vertrouwensniveau controleren van de apparaten die u handmatig aan uw thuisnetwerk toevoegt.

Vertrouwensbeheer is een speciaal netwerk dat alle apparaten weergeeft die u handmatig aan de Netwerkbeveiligingskaart toevoegt, ongeacht de verbindingsstatus van de apparaten. U kunt het netwerk Vertrouwensbeheer in de vervolgkeuzelijst Netwerkdetails selecteren om de apparaten te bekijken die u hebt toegevoegd. Ook kunt u de apparaten die u aan de Netwerkbeveiligingskaart hebt toegevoegd, opnieuw classificeren als vertrouwd of beperkt. U kunt de details voor het netwerk Vertrouwensbeheer niet bewerken.

Netwerkkaart

Verwijdert alle apparaten die al beschikbaar zijn in uw Netwerkbeveiligingskaart.

U kunt uw Netwerkbeveiligingskaart leegmaken als u een nieuwe lijst met apparaten wilt maken. Zo kunt u alle apparaten uit uw vorige netwerk verwijderen voordat u een verbinding met een nieuw netwerk maakt. Zorg dat Externe controle is uitgeschakeld en sluit het venster Netwerkbeveiligingskaart voordat u de kaart leegmaakt.

Communicatiepoort

Toont de communicatiepoort die Norton-producten gebruiken om met elkaar over het netwerk te communiceren.

Als u het communicatiepoortnummer op uw computer wilt wijzigen, moet u de communicatiepoort wijzigen op alle computers die met uw Netwerkbeveiligingskaart zijn verbonden. Vindt u daarnaast meerdere computers die gebruik maken van het proces Setup Externe controle, zorg dan dat op alle computers hetzelfde poortnummer wordt gebruikt.

Hoewel deze communicatiepoort kan worden geconfigureerd, is het raadzaam dit poortnummer niet te wijzigen. Als u het communicatiepoortnummer wijzigt, moet u een poortnummer binnen het bereik 1-65535 gebruiken.

Welkomstscherm bij opstarten

Toont het venster Netwerkbeveiligingsoverzicht wanneer u Netwerkbeveiligingskaart opent.

De Netwerkbeveiligingskaart

De communicatiepoort voor Netwerkbeveiligingskaart wijzigen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v15471048_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 29/03/2011