Updates

Norton 360 Online beveiligt uw computer tegen schadelijke software met behulp van de nieuwste programma- en definitie-updates. Automatische LiveUpdate en Pulsupdates halen de nieuwste virusdefinities op via definitie-updates en beveiligen uw computer tegen de recentste beveiligingsbedreigingen.

Definitie-updates bevatten informatie aan de hand waarvan Norton 360 Online specifieke virussen of beveiligingsbedreigingen kan herkennen en melden. Symantec geeft regelmatig programma-updates uit, waarmee Norton 360 Online wordt uitgebreid. Programma-updates bestaan gewoonlijk uit wijzigingen in het technische gedeelte van het programma. Nadat u programma-updates hebt geïnstalleerd, ziet u meestal geen verschil in de werking van Norton 360 Online.

Als u via een proxyserver een verbinding met internet maakt, moet u de details van de server in LiveUpdate opgeven. In het venster Proxy-instellingen voor netwerk onder Beheerinstellingen in het venster Instellingen kunt u HTTP-proxyinstellingen, URL voor automatische configuratie, of serververificatie-instellingen voor LiveUpdate invoeren.

U kunt kiezen uit:

Automatische LiveUpdate

Automatische LiveUpdate controleert automatisch op definitie- en programma-updates voor uw virusbeveiliging terwijl u met internet bent verbonden.

Automatische LiveUpdate controleert dan standaard elk uur op updates.

Als u een ISDN-router (Integrated Services Digital Network) hebt die is ingesteld om automatisch een verbinding met uw internetprovider (ISP) te maken, kan dit bij elke verbinding tot extra telefoonkosten leiden. Als u dat niet wilt, kunt u de automatische verbinding op de ISDN-router uitschakelen of de optie Automatische LiveUpdate uitschakelen.

Pulsupdates

Norton 360 Online gebruikt streaming-technologie om de recentste virusdefinities te downloaden, evenals de definitie-updates die door Automatische LiveUpdate worden gedownload. Deze downloads worden pulsupdates genoemd. Pulsupdates zijn lichter en sneller, en houden uw computer beveiligd tegen de continue bedreigingen op internet.

Met pulsupdates wordt elke vijf minuten op definitie-updates gecontroleerd en worden de 'gestreamde' virusdefinities gedownload. Pulsupdates verzorgen de updates tussen de volledige updates, die LiveUpdate automatisch elke paar uur downloadt. De functie beschermt u tegen de snel veranderende omgeving van beveiligingsbedreigingen zonder de beveiliging van uw computer aan te tasten. Pulsupdates moet altijd actief zijn zodat de recentste updates elke paar minuten worden opgehaald.

LiveUpdate

Pulsupdates

Automatische LiveUpdate in- of uitschakelen

Slimme definities

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v15467109_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 26/09/2011