Antispyware

Beveiligingsrisico's, zoals spyware en adware, kunnen uw persoonlijke gegevens en uw privacy aantasten. Spyware- en adwareprogramma's zijn nauw verwant. In bepaalde gevallen kan hun functionaliteit gedeeltelijk samenvallen. Hoewel ze allebei persoonlijke gegevens verzamelen, kunnen ze echter verschillende typen gegevens verzamelen.

Spywareprogramma's kunnen tot identiteitsdiefstal of fraude leiden. Dergelijke programma's kunnen toetsaanslagen registreren en uw e-mailverkeer en expresberichten onderscheppen. Ze kunnen ook vertrouwelijke persoonsgegevens stelen, zoals wachtwoorden, aanmeldgegevens of creditcardnummers. Deze programma's kunnen uw gecompromitteerde gegevens dan naar andere personen verzenden.

Via adware worden advertenties op uw computer weergegeven en gegevens verzameld over de websites die u bezoekt. Deze informatie wordt dan verkocht aan bedrijven die u advertenties toesturen op basis van uw voorkeuren.

Bepaalde programma's maken gebruik van andere programma's die als beveiligingsrisico's zijn geclassificeerd. Zo kan een shareware- of freewareprogramma dat u downloadt, adware gebruiken om de prijs laag te houden. In dergelijke gevallen kunt u toestaan dat het programma met het beveiligingsrisico op uw computer blijft staan of het betreffende programma herstellen als Norton 360 Online het heeft verwijderd.

Norton 360 Online staat toe dat grapvirusprogramma's en andere items met laag risico op uw computer worden geïnstalleerd. Norton 360 Online biedt u de beste controle voor risico's met weinig risicogevolgen. U kunt uw instellingen wijzigen zodat Norton 360 Online deze beveiligingsrisico's detecteert.

Items in quarantaine beheren

Instellingen voor Antispyware en updates

Uw computer veilig houden

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v15463147_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 19/10/2011