Uitgesloten handtekeningen

Via de instellingen voor Uitgesloten handtekeningen kunt u specifieke bekende beveiligingsrisico's selecteren om deze uit te sluiten van Norton 360 Online-scans. Als een programma bijvoorbeeld afhankelijk is van een ander programma dat een beveiligingsrisico vormt, kunt u besluiten dat programma toch op uw computer te laten staan. Ook kunt u aangeven dat waarschuwen niet meer nodig is bij toekomstige scans.

Uitsluitingen verlagen uw beveiliging. Gebruik ze alleen als u ze specifiek nodig hebt.

U kunt de volgende opties gebruiken in het venster Uitsluitingen van handtekeningen :

Toevoegen

Hiermee kunt u bekende risico's op naam selecteren en aan de lijst van uitgesloten handtekeningen toevoegen

Verwijderen

Hiermee verwijdert u een risiconaam uit de lijst van uitgesloten handtekeningen

Risicodetails

Hiermee opent u het venster Risicodetails met meer details over het geselecteerde risico

Hier kunt u de details en systeemimpact van het beveiligingsrisico zien.

Uitsluitingen van handtekeningen

Items toevoegen aan Uitgesloten handtekeningen

SONAR-beveiliging

Beveiligingsbedreigingen uitsluiten van scans

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v15463085_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 17/02/2011