Scanuitsluitingen

Via het venster Scanuitsluitingen kunt u de items selecteren die u niet in scans van Norton 360 Online wilt opnemen.

Wanneer u een programma van Norton 360 Online-scans uitsluit, wordt het beveiligingsniveau van uw computer verlaagd. Doe dit alleen als u hier een specifieke reden voor hebt. Sluit items alleen uit als u zeker weet dat ze niet zijn geïnfecteerd.

Het uitsluiten van bestanden op een netwerk wordt niet ondersteund door Norton 360 Online.

U kunt de volgende opties gebruiken in het vak Scanuitsluitingen :

Toevoegen

Hiermee kunt u een nieuw uitsluitingsitem definiëren aan de hand van de bestandsnaam of bestandsnaamextensie en het aan de lijst Scanuitsluitingen toevoegen.

Bij het scannen op beveiligingsrisico's worden bestanden met deze naam of van dit type door Norton 360 Online genegeerd. De optie sluit ook submappen binnen een map uit.

Bewerken

Hiermee kunt u een bestandsnaam of bestandsnaamextensie in de lijst Scanuitsluitingen bewerken.

Verwijderen

Hiermee kunt u een bestandsnaam of bestandsnaamextensie uit de lijst Scanuitsluitingen verwijderen

Realtime-uitsluitingen

Beveiligingsbedreigingen uitsluiten van scans

SONAR-beveiliging