Instellingen voor Stille modus

In Norton 360 Online vindt u de volgende opties onder Instellingen voor Stille modus:

Stille modus

U kunt deze optie handmatig voor bepaalde tijd inschakelen.

Detectie van volledig scherm

Norton 360 Online schakelt deze optie automatisch in wanneer een schermvullende toepassing wordt gedetecteerd, en schakelt deze weer uit wanneer de toepassing wordt gestopt.

Stille modus (automatisch)

Norton 360 Online schakelt deze optie automatisch in wanneer de volgende taken worden gedetecteerd: het branden van een cd/dvd of een tv-opname van Media Center. Norton 360 Online schakelt Stille modus (automatisch) ook automatisch in wanneer u een programma uitvoert dat u in de lijst Programma's met stille modus (automatisch) hebt opgenomen. Norton 360 Online schakelt de Stille modus (automatisch) uit wanneer de taken zijn voltooid. Norton 360 Online schakelt Stille modus (automatisch) ook uit wanneer geen actieve exemplaren van de programma's in de lijst Programma's met stille modus (automatisch) worden gedetecteerd.

Afhankelijk van Stille modus-optie die u selecteert, zal Norton 360 Online waarschuwingen en meldingen onderdrukken en tijdelijk de meeste achtergrondactiviteiten onderbreken. U kunt kiezen uit de volgende opties voor Stille modus:

Instellingen

Functie

Beschrijving

Advies

Stille modus

Wanneer u de optie Stille modus inschakelt, schakelt u Stille modus voor bepaalde tijd in. U kunt Stille modus voor een periode van één, twee, vier of zes uur, of één dag inschakelen.

Wanneer Stille modus is ingeschakeld, worden alle waarschuwingen onderdrukt en de achtergrondactiviteiten onderbroken door Norton 360 Online gedurende de tijd die u opgeeft. Hierna schakelt Norton 360 Online Stille modus uit. U kunt Stille modus ook op elk moment handmatig uitschakelen. De activiteiten die werden onderbroken, worden weer uitgevoerd nadat Stille modus is uitgeschakeld.

Zorg dat u de Stille modus activeert voordat u een belangrijke taak op uw computer uitvoert.

Detectie van volledig scherm

Norton 360 Online detecteert automatisch de toepassingen die u op volledig scherm uitvoert, en schakelt Stille modus in als de optie Detectie van volledig scherm wordt ingeschakeld. Deze optie is standaard ingeschakeld.

Norton 360 Online beschouwt een Media Center Extender-sessie ook als een actieve schermvullende toepassing en schakelt Stille modus in.

Wanneer Stille modus is ingeschakeld, worden de meeste waarschuwingen onderdrukt en de achtergrondactiviteiten onderbroken door Norton 360 Online. Alleen de activiteiten die uw computer tegen virussen en andere beveiligingsbedreigingen beschermen, worden uitgevoerd. De activiteiten die werden onderbroken, worden weer uitgevoerd nadat u een toepassing op volledig scherm hebt gebruikt.

Zorg dat de optie Detectie van volledig scherm is ingeschakeld om waarschuwingen te onderdrukken en achtergrondactiviteiten te onderbreken wanneer u toepassingen op volledig scherm uitvoert. Wanneer u het aantal achtergrondactiviteiten reduceert, verbetert u de prestaties van uw computer. Laat u deze optie ingeschakeld, dan wordt uw Media Center Extender-sessie niet onderbroken.

Cd-/dvd-brander voor IMAPI 2.0

Als de optie Cd-/dvd-brander voor IMAPI 2.0 is ingeschakeld, schakelt Norton 360 Online Stille modus automatisch in wanneer wordt gedetecteerd dat een schijf op uw computer wordt gebrand. De optie Cd-/dvd-brander voor IMAPI 2.0 is standaard ingeschakeld. Norton 360 Online onderdrukt vervolgens achtergrondactiviteiten om de prestaties van dit proces te verbeteren, maar waarschuwingen en meldingen worden wel weergegeven. Nadat de schijf is gebrand, schakelt Norton 360 Online Stille modus (automatisch) automatisch uit.

Norton 360 Online schakelt Stille modus (automatisch) in zodra u het branden van een cd of dvd met een Media Center-toepassing start. Stille modus (automatisch) wordt uitgeschakeld nadat het branden van de schijf is voltooid. Het is niet mogelijk Stille modus (automatisch) tijdens het branden van de schijf uit te schakelen door de optie Cd-/dvd-brander voor IMAPI 2.0 in het venster Instellingen uit te schakelen.

Norton 360 Online ondersteunt het inschakelen van Stille modus (automatisch) voor de volgende Media Center-toepassingen voor schijfbranders:

• IMAPI 2.0

• J. River Media Center (versie 13.0.125 en hoger)

Zorg dat de optie TV-opname van Media Center is ingeschakeld voordat u het branden van een schijf start. Dit zorgt voor optimale benutting van systeembronnen en voor betere prestaties tijdens het branden.

TV-opname van Media Center

Wanneer de optie TV-opname van Media Center is ingeschakeld, schakelt Norton 360 Online Stille modus (automatisch) automatisch in wanneer wordt gedetecteerd dat een tv-programma op uw computer wordt opgenomen. De optie TV-opname van Media Center is standaard ingeschakeld. Norton 360 Online onderbreekt vervolgens achtergrondactiviteiten om de prestaties van dit proces te verbeteren, maar waarschuwingen en meldingen worden wel weergegeven. Nadat de opname is voltooid, schakelt Norton 360 Online Stille modus (automatisch) automatisch uit.

Norton 360 Online schakelt Stille modus (automatisch) in zodra u de opname van een tv-programma start. De modus wordt uitgeschakeld nadat de opname is voltooid. Het is niet mogelijk Stille modus (automatisch) tijdens opname van het tv-programma uit te schakelen door de optie TV-opname van Media Center in het venster Instellingen uit te schakelen.

Norton 360 Online ondersteunt het inschakelen van Stille modus (automatisch) voor de volgende Media Center-toepassingen:

• Windows Media Center

Het kan zijn dat u uw computer na installatie van Norton 360 Online opnieuw moet starten om te zorgen dat Windows Media Center Stille modus (automatisch) tijdens opname van een tv-programma inschakelt.

• J. River Media Center (versie 13.0.125 en hoger)

Zorg dat de optie TV-opname van Media Center is ingeschakeld voordat u het opnemen van een tv-programma start. Dit zorgt voor optimale benutting van systeembronnen en voor betere prestaties tijdens het opnemen.

Programma's die door gebruikers zijn gedefinieerd

Met Programma's die door gebruikers zijn gedefinieerd kunt u alle programma's weergeven waarvoor Norton 360 Online de Stille modus (automatisch) moet inschakelen. U kunt handmatig programma's aan Programma's die door gebruikers zijn gedefinieerd toevoegen. Wanneer Norton 360 Online een actief exemplaar detecteert van een programma dat u aan Programma's die door gebruikers zijn gedefinieerd hebt toegevoegd, wordt Stille modus (automatisch) ingeschakeld. De Stille modus wordt pas uitgeschakeld wanneer de actieve exemplaren van alle programma's in de lijst met Programma's die door gebruikers zijn gedefinieerd zijn voltooid.

Wanneer Stille modus (automatisch) actief is, onderbreekt Norton 360 Online achtergrondactiviteiten, maar waarschuwingen en meldingen worden niet onderdrukt.

U kunt een programma ook uit Programma's die door gebruikers zijn gedefinieerd verwijderen.

Voeg alle programma's die systeembronnen intensiever gebruiken, aan Programma's die door gebruikers zijn gedefinieerd toe. Wanneer u programma's aan Programma's die door gebruikers zijn gedefinieerd toevoegt, kan Norton 360 Online achtergrondactiviteiten onderbreken om prestaties te verbeteren wanneer dergelijke programma's worden uitgevoerd.

Stille modus

Stille modus handmatig in- of uitschakelen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v15462179_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 20/10/2011