Productbeveiliging

Met de verschillende opties in de sectie Productbeveiliging kunt u de beveiliging van Norton-product waarborgen. Het beschermt het Norton-product tegen niet-geautoriseerde toegang. U kunt hiermee ook uw productinstellingen met een wachtwoord beveiligen.

Uw opties zijn:

Toegang tot instellingen voor niet-beheerders

Hiermee kunt u alle opties in het venster Instellingen ook vanuit een niet-beheerdersaccount oproepen en configureren.

Deze optie is standaard uitgeschakeld. U moet zich als beheerder bij uw computer aanmelden om deze optie in te kunnen schakelen. U kunt het venster Instellingen niet openen als het venster Instellingen openstaat in een andere gebruikersaccount op uw computer.

Norton Product Tamper Protection

Hiermee kunt u uw Norton-product beschermen tegen een aanval of wijziging door onbekende, verdachte of gevaarlijke toepassingen.

Instellingen voor wachtwoordbeveiliging

Hiermee kunt u Instellingen voor Norton 360 Online met een wachtwoord beveiligen.

De productinstellingen worden dan tegen niet-geautoriseerde toegang beveiligd. Het wachtwoord moet tussen 8 en 256 tekens lang zijn. Deze optie is standaard uitgeschakeld.

U moet elke keer het wachtwoord invoeren om uw productinstellingen te bekijken en configureren, en om beveiligingsfuncties in en uit te schakelen.

Als u uw instellingenwachtwoord echter vergeet, kunt u dit opnieuw instellen in het venster dat verschijnt wanneer u Norton 360 Online zou verwijderen. U hoeft het product niet te verwijderen om het wachtwoord opnieuw in te stellen. Gebruik de optie Wachtwoordinstellingen opnieuw instellen in het venster met verwijderingsvoorkeuren om uw wachtwoord opnieuw in te stellen. Deze optie verschijnt alleen in dit venster wanneer u een instellingenwachtwoord hebt ingesteld. U kunt een nieuw wachtwoord instellen nadat u de willekeurig gegenereerde tekens hebt ingevoerd die worden weergegeven in het dialoogvenster om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

U kunt de optie Instellingen voor wachtwoordbeveiliging uitschakelen als wachtwoordbeveiliging voor Norton 360 Online-instellingen niet langer nodig is.

Controle van productstatus

Hiermee kunt u de beveiligingsstatus van Antivirusbeveiliging, Firewallbeveiliging, Identiteitsbescherming en Diverse functies van Norton 360 Online controleren of negeren.

U kunt deze optie in- of uitschakelen om de status van een productfunctie respectievelijk te controleren of negeren.

Uw Norton 360 Online-instellingen met een wachtwoord beveiligen

Norton Product Tamper Protection

Beheerinstellingen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v15462176_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 10/03/2011