E-mailadres toevoegen

Gebruik het dialoogvenster E-mailadres toevoegen om een e-mailadres aan de lijst Uitsluitingen van adresboek toe te voegen. Zorg dat u het e-mailadres correct invoert.

Voer de details in de volgende tekstvakken in:

Naam

Voer een naam in voor een e-mailadres, zodat u het gemakkelijk kunt herkennen.

Adres (verplicht)

Voer een e-mailadres in dat u niet uit het adresboek van het ondersteunde e-mailprogramma wilt importeren.

Wanneer u een e-mailadres toevoegt aan de lijst Uitsluitingen van adresboek, importeert Norton AntiSpam het adres niet automatisch in de lijst met toegestane of de lijst met geblokkeerde afzenders.

Norton AntiSpam

Instellingen van Norton AntiSpam

Uitsluitingen van adresboek instellen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v15457381_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 24/08/2011