Antivirusscan voor e-mails

Norton 360 Online configureert uw e-mailprogramma automatisch zodat u tegen virussen en andere beveiligingsbedreigingen wordt beschermd. U kunt Antivirusscan voor e-mails zo configureren dat alle inkomende en uitgaande e-mailberichten worden gescand. Wanneer u inkomende berichten scant, beveiligt u uw computer tegen virussen die anderen u toesturen. Wanneer u uitgaande e-mailberichten scant, voorkomt u dat u per ongeluk virussen of wormen naar anderen verstuurt. Norton 360 Online beveiligt uw computer op deze manier tegen bedreigingen die u in e-mailbijlagen kunt ontvangen of versturen.

Norton 360 Online ondersteunt alle e-mailprogramma's die het POP3- of SMTP-communicatieprotocol gebruiken.

Norton AntiSpam

Instellingen voor scans en risico's

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v15457370_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 19/10/2011