Browserbeveiliging

Het internet wordt steeds intensiever gebruikt, waardoor uw webbrowser kwetsbaarder wordt voor aanvallen door kwaadaardige websites. Deze websites detecteren de zwakke plek in uw webbrowser en maken hier misbruik van door malwareprogramma's op uw systeem te downloaden zonder uw toestemming of medeweten. Deze malwareprogramma's worden ook wel 'drive-by downloads' genoemd. Norton 360 Online beveiligt uw webbrowser tegen 'drive-by downloads' van kwaadaardige websites.

De functie Browserbeveiliging is beschikbaar voor Internet Explorer 6.0 of hoger, Chrome 10.0 of hoger en Firefox 3.6 of hoger.

Wanneer u Browserbeveiliging inschakelt, blokkeert Norton 360 Online proactief nieuwe of onbekende malwareprogramma's voordat ze uw computer aanvallen. Norton 360 Online beveiligt uw webbrowser om zo uw gevoelige informatie te kunnen beveiligen en te voorkomen dat aanvallers uw systeem op afstand kunnen bedienen.

Laat de instelling Browserbeveiliging altijd ingeschakeld om uw webbrowser tegen aanvallen van schadelijke websites te beschermen.

Browserbeveiliging in- en uitschakelen

Instellingen voor Inbraakpreventie en browserbeveiliging

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v15457369_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 04/10/2011