Controleren op Active Desktop-wijziging

Controleren op Active Desktop-wijziging zorgt dat firewallwaarschuwingen verschijnen wanneer schadelijke programma's de gedocumenteerde interface van vertrouwde toepassingen proberen te gebruiken om gegevens naar buiten het netwerk te versturen.

Schadelijke programma's maken een HTML-pagina met de elementen die een koppeling maken met externe websites. Deze programma's stellen deze HTML-pagina in als Windows Active Desktop. Wordt de Active Desktop ingeschakeld, dan maakt deze een verbinding met het webadres dat in de HTML is opgenomen. Wanneer Controleren op Active Desktop-wijziging actief is, wordt u gewaarschuwd telkens wanneer een schadelijk programma uw Active Desktop probeert te wijzigen. U kunt dergelijke programma's dan toestaan of blokkeren. De programma's die toestemming hebben om uw bureaublad te wijzigen in Active Desktop, worden automatisch weergegeven in het dialoogvenster Controleren op Active Desktop-wijziging.

Klik op een ingang om meer informatie over een programma te verkrijgen.

In de volgende tabel staan de programma-ingangen met een beschrijving:

Volledig pad

Toont de locatie van het programma

Beschrijving

Toont een korte beschrijving van het programma

Versie

Toont de versie van het programma

Digitale handtekening

Toont de verificatie van de digitale handtekening van het programma

Bedrijfsnaam

Toont de naam van het bedrijf waartoe het programma behoort

U kunt de optie Verwijderen gebruiken om een geselecteerd programma uit de lijst te verwijderen of de optie Alles verwijderen gebruiken om alle programma's uit de lijst te verwijderen.

Geavanceerde instellingen voor Slimme firewall

De Slimme firewall

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v15457367_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 15/02/2011