Controleren op rechtstreekse netwerktoegang

Sommige schadelijke programma's omzeilen het netwerkverkeer door de Windows TCP/IP-laag binnen te dringen om gegevens te verzenden en ontvangen zonder firewallwaarschuwingen te activeren. Controleren op rechtstreekse netwerktoegang zorgt ervoor dat deze programma's dergelijke activiteiten niet kunnen uitvoeren.

Schadelijke programma's maken een extra netwerklaag aan en omzeilen zo de standaard communicatiekanalen die door de firewall worden gecontroleerd. Deze programma's dringen in de Windows TCP/IP-laag binnen om gegevens te verzenden en ontvangen. Wanneer Controleren op rechtstreekse netwerktoegang actief is, wordt u gewaarschuwd telkens wanneer een schadelijk programma een aanval uitvoert op gegevensfiltering voor de firewall. U kunt dergelijke programma's dan toestaan of blokkeren. De programma's die rechtstreeks toegang tot het netwerk hebben gekregen, worden automatisch weergegeven in het dialoogvenster Controleren op rechtstreekse netwerktoegang.

Klik op een ingang om meer informatie over een programma te verkrijgen.

In de volgende tabel staan de programma-ingangen met een beschrijving:

Volledig pad

Toont de locatie van het programma

Beschrijving

Toont een korte beschrijving van het programma

Versie

Toont de versie van het programma

Digitale handtekening

Toont de verificatie van de digitale handtekening van het programma

Bedrijfsnaam

Toont de naam van het bedrijf waartoe het programma behoort

U kunt de optie Verwijderen gebruiken om een geselecteerd programma uit de lijst te verwijderen of de optie Alles verwijderen gebruiken om alle programma's uit de lijst te verwijderen.

Geavanceerde instellingen voor Slimme firewall

De Slimme firewall

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v15457337_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 15/02/2011