Controleren op code-injectie

Controleren op code-injectie zorgt dat firewallwaarschuwingen verschijnen wanneer Trojaanse paarden en andere schadelijke programma's code in de processen van andere toepassingen proberen te injecteren.

Een schadelijk programma injecteert code in de adresruimte van een vertrouwde toepassing en wordt zo deel van de toepassing. Deze code kan worden uitgevoerd en een willekeurige netwerkactiviteit starten, omdat de firewall de activiteit als een activiteit van de vertrouwde toepassing beschouwt. Wanneer Controleren op code-injectie actief is, wordt u gewaarschuwd telkens wanneer een schadelijk programma de code van een vertrouwde toepassing probeert te veranderen. De programma's die code injecteren, kunt u vervolgens toestaan, blokkeren of beëindigen.

De programma's die code injecteren, worden automatisch weergegeven in het dialoogvenster Controleren op code-injectie. Klik op een ingang om meer informatie over een programma te verkrijgen.

In de volgende tabel staan de programma-ingangen met een beschrijving:

Volledig pad

Toont de locatie van het programma

Beschrijving

Toont een korte beschrijving van het programma

Versie

Toont de versie van het programma

Digitale handtekening

Toont de verificatie van de digitale handtekening van het programma

Bedrijfsnaam

Toont de naam van het bedrijf waartoe het programma behoort

U kunt de optie Verwijderen gebruiken om een geselecteerd programma uit de lijst te verwijderen of de optie Alles verwijderen gebruiken om alle programma's uit de lijst te verwijderen.

Geavanceerde instellingen voor Slimme firewall

Programmaregels

< Terug

The solution made it easy for me to handle my issue.

Strongly disagree
Strongly agree

This is not my issue.