Automatisch programmabeheer

Met deze functie worden instellingen voor internettoegang automatisch geconfigureerd voor programma's met internettoegang, wanneer deze voor het eerst worden uitgevoerd. Wanneer een programma voor het eerst een verbinding met internet probeert te maken, maakt Automatisch programmabeheer hier een regel voor.

Automatisch programmabeheer configureert netwerktoegang alleen voor de versies van programma's die door Symantec als veilig worden beschouwd. Norton 360 Online blokkeert alle geïnfecteerde programma's die proberen toegang tot internet te krijgen, ongeacht of Automatisch programmabeheer is in- of uitgeschakeld. In dit geval meldt Norton 360 Online vervolgens dat de toepassing is geblokkeerd.

De optie Automatic Learn IPv6 NAT Traversal Traffic is alleen beschikbaar wanneer Automatisch programmabeheer is ingeschakeld. Norton 360 Online biedt deze optie om het netwerkverkeer te beheren dat via Teredo met uw computer communiceert.

Als u instellingen voor internettoegang van uw programma's wilt opgeven, kunt u Automatisch programmabeheer uitschakelen. Wanneer een programma voor het eerst internettoegang probeert te krijgen, verschijnt een waarschuwingsvenster waarin u wordt gevraagd toegangsinstellingen te configureren. Als u deze waarschuwingen niet wilt ontvangen, kunt u Automatisch programmabeheer uitschakelen.

Wanneer u Automatisch programmabeheer uitschakelt, verschijnt een waarschuwing. Het is raadzaam Automatisch programmabeheer ingeschakeld te laten. Wanneer u deze functie uitschakelt, kan het zijn dat u verkeerde beslissingen neemt waardoor kwaadaardige programma's worden toegestaan of belangrijke internetprogramma's en -functies worden geblokkeerd.

Nadat u Automatisch programmabeheer hebt uitgeschakeld, kunt u Geavanceerde gebeurteniscontrole inschakelen. Wanneer u Geavanceerde gebeurteniscontrolefunctie inschakelt, verschijnen talrijke firewallwaarschuwingen.

Als u geen firewallwaarschuwingen wilt ontvangen, kunt u Automatisch programmabeheer inschakelen.

De Slimme firewall

Geavanceerde instellingen voor Slimme firewall

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v15457333_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 20/10/2011