Stateful Protocol-filter

Met Stateful Protocol-filter worden ongeldige gegevenspakketten die niet met een bekende verbindingsstatus tussen twee computers overeenkomen, gefilterd of niet toegestaan. De verbindingsstatus bevat kenmerken zoals IP-adressen, poorten en reeksnummers van gegevenspakketten die de verbinding passeren.

Selecteer de optie Stateful Protocol-filter als u wilt dat de firewall het volgende doet:

• Het binnenkomende netwerkverkeer op uw computer analyseren.

• Verdachte toepassingen blokkeren die een verbinding met uw computer proberen te maken.

Voor inkomend gegevensverkeer past het Stateful Protocol-filter de verkeersregel toe. Het filter bepaalt eerst of het protocol dat door het inkomende communicatietype wordt gebruikt, is toegestaan. Daarna identificeert het de bron van het verkeer, en valideert het de betrouwbaarheid van het bronadres. Op basis van deze analyse wordt het verkeer door het Stateful Protocol-filter toegestaan of geblokkeerd.

Algemene firewallinstellingen

De Slimme firewall

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v15457118_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 15/02/2011