Geblokkeerde poorten onzichtbaar maken

Poorten zijn virtuele gegevensverbindingen die directe uitwisseling van gegevens tussen twee of meer computers vereenvoudigen. Poorten kunnen een van de volgende statussen hebben:

Geopend

Vereenvoudigt het maken van een internetverbinding.

Geopende poorten verzenden een positieve reactie op een inkomend verbindingsverzoek.

Gesloten

Verhindert het maken van een internetverbinding.

Gesloten poorten geven een negatieve reactie op een inkomend verbindingsverzoek.

Met de instellingen voor Slimme firewall kunt u firewallfuncties activeren en de poorten aanpassen die uw computer gebruikt om webpagina's te openen.

Wanneer u Geblokkeerde poorten onzichtbaar maken inschakelt, verbergt Norton 360 Online de status van de poorten van uw computer voor andere computers. In deze status reageert de firewall niet op de poortscanner op andere computers. De ongebruikte en geblokkeerde poorten op u computer reageren niet op verzoeken van het netwerk wanneer Geblokkeerde poorten onzichtbaar maken is ingeschakeld.

Wanneer u Geblokkeerde poorten onzichtbaar maken uitschakelt, geeft Norton 360 Online andere computers toegang tot de lijst met open en gesloten poorten op uw computer. In deze status reageren de geblokkeerde poorten als gesloten op alle onderzoeken van uw netwerk of verbindingsverzoeken.

De functie Geblokkeerde poorten onzichtbaar maken verzekert dat geblokkeerde poorten en inactieve poorten niet op verbindingspogingen reageren.

De Slimme firewall

Algemene firewallinstellingen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v15457117_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 03/11/2011