Firewall opnieuw instellen

Met de optie Firewall opnieuw instellen wordt de Slimme firewall op de standaardstatus teruggezet. Daarom vraagt Norton 360 Online u om bevestiging via een bevestigingsdialoogvenster wanneer u de firewall opnieuw instelt.

Met de optie Firewall opnieuw instellen worden de firewallinstellingen (zoals de firewallregels en instellingen voor vertrouwensbeheer) opnieuw ingesteld. Als u de firewall opnieuw instelt, worden aangepaste regels en gewijzigde instellingen verwijderd. Bovendien worden de automatisch geblokkeerde computers gewist en de instellingen van Vertrouwensbeheer in de Netwerkbeveiligingskaart gewijzigd. In Windows XP vraagt Norton 360 Online u om het vertrouwensniveau van het netwerk te selecteren nadat u de firewall opnieuw hebt ingesteld. De waarschuwing verschijnt alleen wanneer aan de beveiligingscriteria voor delen wordt voldaan.

Een gebeurtenislogboek onderhoudt een lijst met alle firewallactiviteiten. U kunt de logboekbestanden bekijken onder de categorie Firewallactiviteiten in het venster Beveiligingsgeschiedenis.

U kunt op Opnieuw instellen klikken om te verzekeren dat de aanbevolen firewallregels en -instellingen worden geconfigureerd. Als u de lijst met niet-gemeenschappelijke protocollen bijvoorbeeld hebt aangepast, wordt deze op de standaardinstelling teruggezet. En als u een geavanceerde firewallfunctie hebt in- of uitgeschakeld, wordt deze op de standaardstatus teruggezet.

De firewall wordt enkele seconden uitgeschakeld terwijl deze opnieuw wordt ingesteld.

De Slimme firewall

Geavanceerde instellingen voor Slimme firewall

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v15457115_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 30/10/2011