Niet-gemeenschappelijke protocollen

Wanneer twee computers samenwerken om gegevens uit te wisselen, gebruiken de computers gemeenschappelijke communicatieprotocollen. TCP/IP, DHCP, DNS en HTTP zijn voorbeelden van gemeenschappelijke protocollen. In sommige gevallen kan bij communicatie een niet-gemeenschappelijk protocol worden gebruikt. Trojaanse paarden kunnen ongebruikelijke protocollen gebruiken voor een aanval op uw computer. In dergelijke gevallen is het raadzaam de communicatie via niet-gemeenschappelijke protocollen door Slimme firewall te laten hanteren.

Sommige niet-gemeenschappelijke protocollen zijn gebouwd op gemeenschappelijke protocollen zoals TCP, IPv6 of ICMP. De functie Bijzondere protocollen van Slimme firewall hanteert bepaalde instanties van bijzondere protocollen. Deze functie beveiligt uw computer door niet-geautoriseerde toegang te beperken.

De Slimme firewall

Algemene firewallinstellingen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v15457114_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 24/08/2011