Prestatieprofielen scannen

Via de instellingen voor Prestatieprofielen scannen kunt u een Norton 360 Online-scan voor uw computer configureren gebaseerd op de digitale handtekening en het vertrouwensniveau van de bestanden. Zo kunt u instellen dat Norton 360 Online bestanden met bekende digitale handtekeningen of een hoog vertrouwensniveau van de scan uitsluit. De scan wordt daardoor beperkter, sneller en effectiever.

U kunt een van de volgende profielen voor scanprestaties instellen:

Volledige scan

Hiermee voert Norton 360 Online een volledige scan van uw computer uit

De volledige scan omvat een scan van alle bestanden op uw computer, ongeacht het vertrouwensniveau of de digitale handtekening van de bestanden.

Standaardvertrouwen

Hiermee sluit Norton 360 Online bestanden die Norton Trusted zijn, van de scan uit

Norton 360 Online scant de bestanden die niet Norton Trusted zijn.

Hoog vertrouwen

Hiermee sluit Norton 360 Online bestanden met bekende digitale handtekeningen of een hoog vertrouwensniveau van de scan uit

Bestanden die door Norton of de gebruiker worden vertrouwd, worden niet door Norton 360 Online gescand. Betrouwbare bestanden met een hoog vertrouwensniveau worden ook van de scan uitgesloten. Bestanden met het vertrouwensniveau Laag, Niet bewezen en Slecht, en bestanden zonder een digitale handtekening van klasse 3 worden gescand.

Norton 360 Online scant uw computer op basis van de configuratie die u instelt bij Prestatieprofielen scannen.

Norton Insight

Prestatieprofielen scannen configureren

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v15457092_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 11/02/2011